Читай также: Приянка Чопра и Ник Джонас обручились в Мумбаи: первые фото

Украинская исполнительница TARABAROVA, которая сейчас находится на последнем месяце беременности, опубликовала в социальной сети Instagram фотографию с мамой.  

 

Пропоную сьогодні зробити не запланований День Матері і подякувати online , подумки і обов’язково в реальному житті нашим мамам💛ти зі мною ? ⠀ Пишіть свої історії у коментах , теплі спогади , а може ще чимось захочете поділитися ) ⠀ Мама ❤️ для мене вона є прикладом , як треба бути фанатом своєї справи , щиро бути закоханим у свою професію . Мама - безцінний вихователь наймолодших людей нашого світу за покликом серця і вже 45 років поспіль віддає всю себе, виховала не одне покоління ! Вона завжди червоніє і дивується дивам ( дивись фото 2 - вона просто нереальна 😍такі емоції ніяк не сфабрикуєш)) , як дитина ! Люблю неймовірно ... слів не вистачить передати ❤️ Мрію бути схожою не неї із своїми дітьми 🙌 ⠀ Всіх обіймаємо і біжимо літаки пускати ✈️ сторіз дивись ) P.S.: а тато в мене який кльовий)) розповім на наступних вихідних вам ☺️ ⠀ _______________ #myeverything #family #TARABAROVA #тарабарова #світла_сторона_музики #love #pregnant #happy

Публикация от @ tarabarova

Артистка призналась, что мечтает быть похожей на свою маму, когда у нее самой появятся дети. 

Мама ❤️ для мене вона є прикладом , як треба бути фанатом своєї справи , щиро бути закоханим у свою професію .
Мама - безцінний вихователь наймолодших людей нашого світу за покликом серця і вже 45 років поспіль віддає всю себе, виховала не одне покоління! - подписала пост Светлана.  


Напомним, что ранее певица Гайтана показала свою подросшую дочь.