Давайте розглянемо найцікавіші подарунки, які отримували представниці українського шоу-бізнесу.

Гайтана

Виявляється, серце співачки може розтопити найнеочікуваніший подарунок. Хоча зовсім нещодавно артистка у своєму інстаграмі ділилася з підписниками радсвітю від подарованої обручки, яка їй так подобається, бо ж вона її вибирала сама, що, за її словами, було дуже романтично. Але дійсно підкорила серце співачки побутова техніка, а саме — пилосос.

Ось такі от практичні подарунки люить отримувати співачка. А ви б зраділи пилососу?

Камалія

А от бути заміжнею з мільйонером — зовсім інша справа. Співачка отримувала різні подарунки від чоловіка, від розкішних нарядів до дорогих автомобілів. А от найдорожчим презентом співачці на сьогодні вважається особистий літак — це сюрприз, який Мохаммад Захур зробив дружині просто так.

Ну, на такий подарунок і кредит готівкою збирати не допоможе…

Юла (дружина Анатолія Анатоліча)

Ведучий та інтерв’юер Анатолій Анатоліч полюбляє дарувати автівки своїй дружині Юлі. Так, на день всіх закоханих декілька років тому Анатоліч презентував дружині Porsche Cayenne жовтого кольору. Коли Юла була вагітною третьою дитиною, ведучий подарував їй позашляховик за понад 3,7 мільйона гривень.

Юлія Саніна

У 2021 році Юлія Саніна та Валерій Бебко відсвяткували 10 років у шлюбі. З цієї нагоди чоловік подарував зірковій дружині прикрасу від іменитого ювелірного дому Tiffany, ціну якої співачка не розсекретила. Сама Саніна презентувала чоловіку щемливий весільний фільм.

Даша Квіткова

Даша Квіткова отримувала багато подарунків від колишнього чоловіка Нікіти Добриніна, чим часто ділилася у сторіс на своїй сторінці у інстаграмі. Одним із найдорожчих таких подарунків став автомобіль за понад 2 мільйони гривень. Такий презент Микита зробив Даші Квітковій за сина, коли та була ще вагітною. Та після розлучення інстаграм-зірка вирішила продати це авто. Як то кажуть, чого очі не бачать, того і серцю не жаль.