Гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року: Овен

У першій половині дня намагайтеся не звертати уваги на недоліки оточуючих. Ваші колеги можуть створити інтригу за вашою спиною, не варто турбуватися. У другій половині дня знайдіть час для наведення порядку на робочому місці. Керівник підтримає ваші ідеї та надасть допомогу в їх реалізації. Увечері займіться оздоровчими процедурами і очищенням організму.

Гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року: Телець

Читайте також: Что должно быть на столе в Новый год Собаки 2018

Цей день принесе гарні новини і корисні контакти. Вам потрібно обговорити свої ідеї з керівником, намагайтеся використовувати факти і логічні доводи. У другій половині дня ваші партнери можуть спровокувати конфлікт. Зверніться по допомогу до впливової особи, щоб вирішити ситуацію. Увечері вам варто приділити час своїй зовнішності та омолоджувальним процедурам.

Гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року: Близнюки

У першій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі побутової техніки. Вам варто покладатися тільки на себе, тоді ви впораєтеся із завданнями. У другій половині дня керівник підтримає вашу ініціативу. Намагайтеся об'єднати свої сили з колегами. Вільний час присвятіть купівлі господарського приладдя для дому.

Гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року: Рак

Сьогодні ви отримаєте важливу інформацію про роботу конкурентів. Не втрачайте часу, вживайте жорстких заходів і дійте рішуче. У другій половині дня можуть виникнути додаткові перешкоди, пов'язані з рішенням бюрократичних питань. Вам слід відкласти ті справи, які ви не в силах вирішити. Вільний час присвятіть діловій вечері з колегами.

Гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року: Лев

У першій половині дня ваш керівник може створити додаткові перешкоди. Не варто звертати уваги на витівки своїх конкурентів. Ваш емоційний стан буде розбалансованим. Вам варто заспокоїтися і спрямувати свої сили на вирішення питань, які легко даються. Увечері постарайтеся усамітнитися і почитати цікаву книгу.

Гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року: Діва

Читайте також: Гороскоп на 2018 год по знакам Зодиака

Сьогодні на вас чекає публічне визнання та успіх. Будьте обережними зі своїми недоброзичливцями, вони можуть створити перешкоди. У другій половині дня ви отримаєте прибуток із додаткового джерела доходу. Вам варто замислитися над алгоритмом успішних кроків. Послідовні дії та союз із однодумцями подвоять ваш прибуток.

Гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року: Терези

Сьогодні вам доведеться боротися за своє місце під сонцем. Ваші конкуренти можуть скористатися вашими вдалими ідеями. Не варто витрачати час на з'ясування стосунків. Зверніться за порадою до більш досвідченого фахівця. У другій половині дня ви зможете знайти правильний вихід зі скрутної ситуації без втрат.

Гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року: Скорпіон

Цей день принесе багато корисних ділових контактів і вигідних зв'язків. Нічого не плануйте, дійте інтуїтивно, тоді досягнете успіху. У другій половині дня ваші партнери запропонують вигідну угоду. Намагайтеся відразу обговорити всі умови співпраці і прорахувати ризики. Увечері на вас чекає приємна зустріч із цікавою творчою людиною.

Гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року: Стрілець

У першій половині дня на вас чекає ускладнення стосунків із керівником. Стримуйте свої емоції та агресію, щоб не провокувати конфлікт. У другій половині дня ваші партнери вимагатимуть додаткових умов. Не варто поступатися своїми позиціями, інакше на вас чекають втрати. Вільний час присвятіть догляду за будинком і спілкуванню з близькими.

Гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року: Козеріг

Читайте також: Новый год-2018: чем порадует и огорчит нас Земляная Собака

Цей день вдалий для початку нових проектів і укладання угод. Вам не варто звертати уваги на дрібні перешкоди і складності. У другій половині дня керівник підтримає ваші дії і виділить додаткове фінансування. Намагайтеся знайти спільну мову зі своїми опонентами. Увечері доведеться затриматися на роботі, щоб завершити розпочату справу.

Гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року: Водолій

Вранці можуть виникнути сімейні розбіжності та суперечки. Вам слід приділити увагу вирішенню домашніх проблем. У другій половині дня ваші колеги запропонують цікавий проект. Постарайтеся знайти альтернативне рішення, щоб заощадити час. Ввечері треба поговорити з колегами і обговорити майбутні плани.

Гороскоп на сьогодні, 9 листопада 2017 року: Риби

Сьогодні вдалий день для публічних виступів та агітації. Вам потрібно привернути увагу до своїх ідей і розробок. У другій половині дня на вас чекають додаткові витрати. Намагайтеся не позичати гроші та відмовитися від кредитування. Увечері постарайтеся знайти час для спілкування з родичами і вирішення сімейних питань.