Читай также: На что следует обращать внимание при выборе тренера: советы ведущей «Вікна-новини» Юлии Янчар

Украинская исполнительница Злата Огневич обладает не только прекрасным голосом, но и стройной фигурой. 32-летняя певица неоднократно рассказывала в интервью о своей любви к здоровой пище, а недавно и вовсе призналась, что не употребляет мясо, птицу и даже молочные продукты. 

Секретом идеальных форм Злата поделилась c подписчиками в своем Instagram. Она опубликовала видео, где демонстрирует, каким упражнениям отдает предпочтение и подробно рассказала, как правильно их нужно выполнять. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#60секундПРО 💋 . Скільки часу Ти витрачаєш на інстаграм, фейсбук або просто «плавання» в інтернеті 🌍? Якщо відповісти чесно- я почую від тебе слово «Багато!»😯😅 Є прекрасна альтернатива 🔥💪🏼 Якщо хочеш РЕЗУЛЬТАТ в будь-якій своїй діяльності- виходь із зони комфорту! 🙌🏽 Будь сильніше, ніж твої звички і покажи іншим Людям, що все можливо і ВСЯ сила- є в нас ! Кидаю Тобі виклик і пропоную дещо змінити!))) . 👉🏼починати можна вже сьогодні, а не так, як зазвичай: « От в новому році/ завтра я зроблю і те, і те, і буду таким успішним, сильним, гарним, САМИМ-САМИМ»! 👊🏼☝🏽😻 Тепер, щодо вправ на відео: . 🔹Це вправи на прес. Їх 5 ( але насправді- таких вправ існує безмежна кількість😎)! . 🔹Кожну з вправ ми робимо 15-20 разів поспіль, для перших двох тижнів вистачить ОДНОГО підходу. . 🔹Під кінець другого тижня я рекомендую підвищувати градус напруги і робити не менше 20-25 рухів поспіль з однієї вправи, залишаючи всі ці 5 вправ. . . 👉🏼🔴Що робити далі, розповім пізніше, а поки- на коврик і вперед! Я вірю в Вас, мої прекрасні дівчатка!!! 🙌🏽🧘🏽‍♀️💜 . . 📍P.S. В фіналі відео я роблю масаж спеціальним вібруючим м‘ячем, який називається «Гіперсфера» 🎾 #златаогневич #zlataognevich #fitness #sport #lifestyleblogger #vlog #kyiv #ukraine #київ #україна #спорт #зож

Публикация от ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

Будь сильніше, ніж твої звички і покажи людям, що все можливо і вся сила є в нас! - написала Огневич в блоге. 


Ранее Ivona рассказывала, как и когда правильно бегать, чтобы похудеть.