Новорічна пора — це час зібратися в родинному колі. Адже зараз особливо важливо підтримати та навіть трохи порадувати своїх близьких, особливо найменших. Як влаштувати свято дітлахам, здивувати цікавими іграми без світла та смаколиками  без використання духової шафи? У цьому нам допоможуть смачні новинки від попкорну Big Bob. На додачу до рецептів підготували й кілька нетипових ідей новорічних поробок для діток.

Основний інгредієнт для всіх рецептів — солодкий попкорн Big Bob. Обирайте з нової лінійки саме той, який  подобається найбільше:

  • Big Bob Popcorn «Цукрова легенда» — для любителів солодкої класики! Це  основа для сімейних рецептів какао, імбирних пряників, все на що вистачить фантазії.
  • Полюбляєте солодку вишню — тоді придивіться до «Big Bob Popcorn зі смаком «Вишнева казка», а якщо полити шоколадом, то вийдуть незвичні вишневі цукерки для малечі!
  • «Фруктові пригоди» з  фруктово-карамельними смаками — це різнокольорова повітряна кукурудза, яка не тільки здивує смаком, а ще й стане основою для гри: викладайте з дітлахами фігурки — і смачно, і весело! 

Обирайте, що до вподоби, і гайда готувати та смакувати Big Bob з родиною нон стоп!

Рецепт 1. Кульки з попкорну 

Інгредієнти: 

  • Попкорн — 3-5 склянок
  • Маршмеллоу — 150 рам
  • Вершкове масло — 11 ст. л
  • Ванільний цукор — 11 щіпка
  • Сіль — 1 щіпка
  • Кондитерська посипка — 2-3 ст. л
  • Рослинна олія — 3-4 ст.л

Як приготувати:

  1. Спочатку подрібніть попкорн, щоб шматочки стали трохи менше в розмірі. Найкраще зробити це руками. 
  2. Потім розтопіть на невеликому вогні (можна використати тепло від свічки) вершкове масло, додавши до нього сіль і ванільний цукор. Коли масло розтане, додайте маршмеллоу.
  3. Доведіть масу до загустіння і дайте маршмеллоу повністю розчинитися. Зніміть масу з вогню і додайте до неї попкорн, постійно перемішуючи до однорідного стану.
  4. За допомогою силіконової лопатки перемішайте масу і додайте стільки попкорна, скільки маса зможе в себе увібрати. Сформуйте кульки.
  5. Кожну цукерку проткніть дерев'яною шпажкою і прикрасьте кондитерською посипкою. Далі цукерки необхідно поставити в холод на пів години, щоб вони застигли.

Кульки з попкорну
Кульки з попкорну
пресслужба

Рецепт 2. Молочний коктейль «Попкорн»

Для приготування потрібно налити молоко в сотейник і закип'ятити. Потім знімаємо з плити і додаємо попкорн. Добре перемішати і дати настоятися до 10 хвилин, після чого процідити і налити молоко в склянку чи чашку. 

Рецепт 3. Батончики з попкорном 

Ще одна смачнюща закуска для новорічного настрою. 

Інгредієнти: 

  • 200 г темного шоколаду (не менше 70% какао)
  • 50 г рисової крупи
  • 40 г солоного попкорну
  • 50 г сушених журавлин
  • 50 г великого зефіру

Як приготувати:

  1. Викладаємо форму для випікання розміром 20 см двома шарами плівки.
  2. Розтоплюємо шоколад. 
  3. В іншій ємності змішуємо рисові злаки, попкорн, журавлину та зефір. 
  4. В теплий шоколад на суміш злаків та перемішуємо гумовим шпателем.
  5. Переносимо суміш у форму, накриваємо плівкою та ставимо в холод на мінімум 2 години.
  6. Розрізаємо на квадратики. Такі батончики зберігатимуться близько тижня у холодильнику.

Ось такі новорічні ідеї можуть стати доповненням до вашого столу чи ласощами для перегляду цікавого фільму. 

Різдвяну атмосферу в будинку створює святковий  декор. Тут теж не обійтися без солодкого попкорну українського виробника Big bob. Пропонуємо вам наступні 3 прості ідеї поробок, з якими справляться і діти.

Що приготувати з попкорну
Що приготувати з попкорну
пресслужба

Ідея 1. Новорічна гірлянда

Хрусткі ласощі кіноманів схожі на пластівці снігу. А якщо його прикрасити лаком з блискітками —  отримаємо справжнісіньку зимову прикрасу для ялинки.  Спочатку потрібно нанизати смажений попкорн за допомогою великої голки на білу бавовняну нитку. Готову гірлянду прикрашаємо лаком, також можна використовувати гліттер різних кольорів, посипаний на тонкий шар клею. 

Ідеї прикрас з попкорну: гірлянда
Ідеї прикрас з попкорну: гірлянда
пресслужба

Ідея 2. Різдвяний вінок 

Для початку приготуємо гірлянду з попкорну. Наступний крок — з  пластикової тарілки вирізаємо середину. Навколо кільця, що залишився обертаємо гірлянду з попкорну, щільно притискаємо її до основи. Прикрашаємо вінок яскравою стрічкою.

Ідеї прикрас з попкорну: різдвяний вінок
Ідеї прикрас з попкорну: різдвяний вінок
пресслужба

Ідея 3. Картини з попкорном

Малюємо зображення, яке будемо декорувати попкорном: дерево вишні, Санту, милих баранців чи квіти. Декоруємо картинки попкорном як на прикладах внизу.

Картини з попкорном
Картини з попкорном
пресслужба


Вам будет интересно почитать на Ivona: